Proflags op nummer 1 in top 30 Cross Border!

02 okt Proflags op nummer 1 in top 30 Cross Border!

Proflags mag zich het snelst groeiende e-commerce bedrijf over de grens noemen! Bedrijven met een minimale omzet van €100.000 buiten Nederland en minimaal een groeipercentage van 20% in het buitenland komen in aanmerking voor de top 30 van Cross Border. Proflags laat daarmee bekende namen als Bol.com, Leapp en BandenConcurrent achter zich.

6F5BE600-2F7B-4FA2-BDEA-E337701AD17B

Oprichter en eigenaar Sjoerd Alofs met de eerste prijs.

 

Met domeinen als beachflags.comvlaggenmastshop.nl en roll-up.com, verkoopt het bedrijf uit Zeewolde o.a. beachflags, roll up banners, vlaggen en vlaggenmasten in tien verschillende landen. Vorig jaar eindigde het Zeewoldense bedrijf op plek 6, maar dit jaar dus op de 1e plek. Bekijk HIER de volledige top 30. “Het was een grote verrassing om deze prijs te winnen”, aldus Harold Riepema de managing partner van Proflags. “Het geeft voldoening en energie om door te gaan”.

Eerder dit jaar won Proflags al de Aanmoedigingsprijs tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Bedrijfskring Zeewolde. Daarnaast betrokken ze onlangs het nieuwe pand op het Horsterparc, dat op 4 november feestelijk wordt geopend. Met een groeiend aantal werknemers en plannen om de productie uit te breiden, gaat Proflags door naar een volgende prijs?