Bedrijfshuisvesting op bedrijventerrein Zeewolde

Bedrijventerreinen-Overzichtspagina-352x264-Horsterparc
Bedrijventerreinen-Overzichtspagina-352x264-Trekkersveld
Bedrijventerreinen-Overzichtspagina-352x264-Gildenveld

Bedrijventerreinen, diverse vrije kavels beschikbaar

Zeewolde heeft een verscheidenheid aan bedrijventerreinen met diverse beschikbare kavels.

Klik op het plaatje van het bedrijventerrein voor meer informatie.

 

Wilt u zich als bedrijf vestigen in de gemeente Zeewolde? Of bent u op zoek naar een andere locatie voor uw bedrijf? De gemeente Zeewolde kan u daarbij helpen.  Veel bedrijven hebben een plek gevonden op bedrijventerrein Trekkersveld of op één van de andere bedrijventerreinen.

 

Bedrijventerrein Trekkersveld is een grootschalig bedrijventerrein net buiten het dorp Zeewolde. De ligging aan de Gooiseweg, de verbindingsweg tussen Almere en Harderwijk, maakt het bedrijventerrein goed bereikbaar. Het terrein is geschikt voor middelgrote en grote bedrijven, zoals logistieke dienstverleners, productie, groothandel en industrie met maximaal een milieucategorie 4 en een kantoorhoudendheid van 30%.

 

Bedrijventerrein Horsterparc is een bedrijventerrein waar de elementen water, groen en groene omgeving terug te vinden zijn, want ook werken doe je in Zeewolde in een gezonde, waterrijke en groene omgeving. Op zoek naar kantoorruimte of voorkeur voor een mix van kantoor- en bedrijfsruimte?

 

Bedrijventerrein Gildenveld is een bedrijventerrein met kleinschalige bedrijven. Het bedrijventerrein heeft een hoogwaardig karakter en een parkachtige setting. De combinatie van wonen en werken is mogelijk op Gildenveld.

Zeewolde

De economische dynamiek in Zeewolde is hoog. Bedrijven werken onderling steeds meer samen en het aantal starters en doorstarters is groot. Door het innovatieve karakter draagt het Zeewoldens bedrijfsleven meer dan gemiddeld bij aan de economie van Flevoland.