Gemeente Zeewolde lid van Floriade Business Club

03 dec Gemeente Zeewolde lid van Floriade Business Club

Het duurt nog even, maar in 2022 vindt de Floriade in Almere plaats. De wereldtuinbouwtentoonstelling is een ultiem moment om regionale samenwerkingen aan te gaan of te onderhouden. Tijdens de Dag van de Ondernemer hebben wethouder Egge Jan de Jonge en Remko Schnieders (directeur Floriade) de overeenkomst voor het lidmaatschap van de Floriade Business Club ondertekend. 

De Floriade is natuurlijk een unieke kans om Zeewolde en het bedrijfsleven in Zeewolde bij verschillende partijen onder de aandacht te brengen. Naast het lidmaatschap is de gemeente ook actief in een samenwerking tussen Flevolandse gemeentes. Op deze manier worden de kansen voor Zeewolde in de regio in kaart gebracht en wordt onderzocht welke initiatieven rondom de Floriade de gemeente en het bedrijfsleven in Zeewolde kunnen realiseren. Bedrijfscontactfunctionaris en vestigingsadviseur Hans Polet hoopt dat “het lidmaatschap van de gemeente een voorbeeld is voor andere bedrijven om ook lid te worden. Zowel agrarische als niet-agrarische bedrijven zijn van harte welkom.”

Benieuwd naar onze ervaringen? Neem gerust contact op of kijk eens op de website van de Floriade Business Club voor meer informatie.