Kom netwerken tijdens Dag van de Ondernemer

16 okt Kom netwerken tijdens Dag van de Ondernemer

Zeewolde Zakelijk organiseert samen met lokale ondernemers tijdens de Dag van de Ondernemer verschillende netwerkbijeenkomsten. De Dag van de Ondernemer is een landelijk initiatief van MKB-Nederland om ondernemers te bedanken voor hun inzet, lef en doorzettingsvermogen. De gemeente Zeewolde werkt hier graag aan mee!

Zeewolde is een plek waar veel ondernemers groeien en zorgen voor werkgelegenheid. Zo’n dag is dan natuurlijk het ultieme moment om hen in het zonnetje te zetten. Onder het genot van lekker, lokaal eten bent u van harte welkom om ondernemers en gemeenteleden te ontmoeten. We organiseren drie evenementen op vrijdag 16 november:

  • Ondernemersontbijt: 07:30-09:00 uur voor ondernemers van het centrum, Schepenveld, Krachtenveld en Planetenveld.
  • Ondernemerslunch: 12:00-14:00 uur voor ondernemers van Horsterparc, Vestingveld en Gildenveld.
  • Ondernemersborrel: 17:00-19:00 uur voor ondernemers van Trekkersveld en agrarische gebieden.

 

Meer informatie en aanmelden: www.zeewoldezakelijk.nl/dvdo. Aanmelden kan tot en met 9 november en vol = vol!

Update: Is uw bedrijf niet op een van de bovenstaande terreinen gevestigd, maar wilt u wel graag komen? Er is op verzoek van enkele ondernemers een beperkt aantal kaarten beschikbaar gesteld voor ondernemers die niet in het centrum, op Schepenveld, Krachtenveld, Planetenveld, Horsterparc, Vestingveld, Gildenveld, Trekkersveld of in het agrarisch gebied gevestigd zijn. U kunt zich aanmelden voor een activiteit voor ondernemers bij u in de buurt.