Vertrek met goed gevoel

03 jul Vertrek met goed gevoel

Al sinds 2007 is Wilco van Zon lid van het ZZ-team. Sinds 1 juli 2018 is daar na een mooie periode een einde aangekomen. Gemeente Zeewolde kijkt met plezier terug op deze samenwerking en wenst Wilco alle goeds toe in zijn nieuwe uitdaging. Benieuwd wat Wilco gaat doen? Lees hier zijn volledige column uit de nieuwsbrief:


“De afgelopen jaren heb ik binnen het team van Zeewolde Zakelijk de acquisitie voor de bedrijventerreinen mogen uitvoeren. Met succes, maar vooral met enorm veel plezier. En toch… Soms is verandering goed en vanaf september ga ik dan ook verder met dit mooie werk in de gemeente Dronten. Een vertrek dus, maar met een heel goed gevoel!

Wat begon met een enorme ambitie is uitgemond in veel nieuwe bedrijven en nieuwe arbeidsplaatsen. Als ik langs de bedrijventerreinen rijd ben ik er trots op dat ik mijn bijdrage heb mogen leveren. En nog steeds is Zeewolde Jong en Ambiteus! Die instelling, die ambitie is iets wat ik koester en mee zal nemen naar mijn volgende uitdaging.

Kortom ik kijk met veel plezier terug en zie uit naar de toekomst. Graag wil ik iedereen bedanken waarmee ik heb mogen samenwerken. Alle huidige en toekomstige ondernemers veel succes met jullie plannen (want die zijn er volop). Ik blijf jullie volgen en we gaan elkaar in het ‘Flevolandse’ zeker nog treffen.

Dus geen vaarwel maar tot ziens!
Wilco van Zon”


Het ZZ-team staat natuurlijk nog steeds klaar om al uw vragen te beantwoorden en het ondernemerschap in Zeewolde te bevorderen. Neem gerust contact op!